tisdag 18 januari 2011

Pappa

På söndag kväll befriades min pappa äntligen från sitt lidande. Efter att ha varit okontaktbar ett dygn slog han kl.17.48 upp ögonen, sökte kontakt med de sina, log, tog ett sista andetag och somnade sen lugnt och stilla in. Det var min fars önskan att lugnt få avsluta jordelivet i sitt hem.
Nu slipper han den smärta som plågat honom till följd av hans sjukdom de senaste 2 åren.
Min pappa var en rolig prick. Visst har livet varit bitvis fyllt av elände men jag gillade min far. Han ville sina barn väl och det är pappa jag har att tacka för den som det ibland kan kännas så gränslösa/sanslösa humor man har. Pappa tyckte om musik och spelade själv dragspel, men även en del andra instrument "till husbehov" som han brukade uttrycka det. Pappa blev 86 år.

5 kommentarer:

Helen sa...

Beklagar sorgen! Tänker på dig och Liam idag!
Kram
Helen och Calle

Konungen sa...

skickar en tanke, eller många tom!

Anonym sa...

Beklagar verkligen. Tänker på dig och de dina. Skönt att han slipper lida mer,och eftersom jag tror på ett liv efter detta så är han på ett bättre ställe nu utan smärta.

Kram till er!
Anna Nowitski.

Anonym sa...

Beklagar ännu en gång.
Ni finns alltid hos mig,i mina tankar. Det vet du redan . Fin bild av honom . Jag hoppas att du behåller din humor livet ut :-)Du säger att du har ärvt den av din far och Liam är på god väg redan. Livet går vidare.
Kram Teskedsgumman

Anonym sa...

Saknaden går kanske aldrig över men sorgen gör mindre ont med tiden...

Varmaste kramen älskade vän!