tisdag 1 februari 2011

Odramatiskt värre

Måste ju bara rapportera att det inte alls blev som jag skrev i det förra inlägget ang. att det skulle dröja innan jag åkte skidor vid "Kygelvallen" igen.
Anmälde Liam till skidskola igår och den skulle hållas just vid "Kygelvallen" med start idag tisdag.
Ska Liam till "Kygelvallen" å åka skidor så ska banne mig jag åka också, å så blev det.
Det var visserligen mycket föräldrar och annat löst folk som samlats och det var bortåt 45 barn mellan 6 - 10 år som anmält sig till skidskolan. Medan Liam var upptagen med annat så skulle ju jag kunna åka lite på egen hand men den stora folksamlingen fick mig att vara mycket avvaktande. Bredvid mig på marken låg både skidor o stavar. Tiden gick, men så tänkte jag att va f**n!!! Varför står jag här och velar.....

Jag drog iväg i samma spår som äventyret i det förra inlägget utspelade sig. Ja, sen var det inte mer med det. Tydligen har jag väl utvecklats så pass sen i lördags att mina skidturer inte längre är så dramatiska och storslagna äventyr som i det förra inlägget.
Blev även informerad om att spåren vid "Kygelvallen" är lite väl krävande för motionärer. Dess stigning och många svåra backar är mer avpassade för proffsen som någon uttryckte det. Då var det inte längre någon tvekan om varför just jag hittat till "Kygelvallen".

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har detta varit universums största tomrum väldigt länge. Miss you !!!! teskedsgumman