onsdag 30 mars 2011

Unna dig ett leende

Det var ett tag sen senast. Eller säger man att det var ett tag sen sist...? Ja, det kanske vi kan återkomma till en annan gång. Sist, eller heter det kanske senast, jag var in på den här sidan, då var det vinter och Edsbyn hade 5 pizzerior. Nu har väderlöken fått mig att betrakta årstiden utanför mitt fönster som vår. Vad gäller pizzerior så finns det nu en till sådan vilket innebär att vi har 6 st i byn. Ja, den har visserligen inte öppnat ännu, men den står där i väntan på att få öppnas.

Skidsäsongen är över för mig nu. Det har jag bestämt. Ådrog mig en idrottsskada v.10 under sportlovet som jag själv diagnostiserat som "skitontiettrevben" med flera veckors läkningstid.
Det gör inget. Jag är nöjd ändå att jag kommit igång och gjort något så storslaget som att börja åka skidor. Jag säger bara "vilken vinter". Idag har jag rengjort laggen från gammal valla och ställt i ordning dom för sommarförvaringen. Har satt ut en annons om att jag önskar hyra ett termostatstyrt kylrum över sommaren(skoja'ba).

Sjuk har vi hunnit med att vara också. Liam har varit hemma från skolan nästan 2 veckor å hela förra veckan hade vi branog mä feber i skitmånga dagar'ba....minst 7. Å fett förkyld va vi ju också....hosta rakt ut ba. Lite synd att det inte är en hostblogg mä 5:1 ljud så skulle du fått höra hur det lät.

För er som är övermåttligt intresserad av mitt liv så kan jag även tillägga att vi igår plockade fram och iordningställde våra cyklar inför sommarhalvåret. Vi han även med en provtur genom Edsbyn. Där kunde man se flera människor som såg misstänkt narkotikapåverkade ut....men även en del andra....som såg misstänkt ut.

Inga kommentarer: