fredag 13 mars 2009

Mac Aber's Mini-Circus

Ahhhhhhh - Va skööööööönt!
Äntligen ska den hårt arbetande hemmafrun få en barnledig helg.
Låter som att jag tycker att det ska bli skönt att slippa ungen ett tag och det är väl just så jag tycker - inget att hymla om den saken,men det låter inte så kärleksfullt med just det ordvalet.
Jag älskar mitt barn men faktum kvarstår - man behöver få en stund för sig själv ibland då man kan släppa allt och inte behöva ha någon framförhållning och en massa måsten.

Måsten finns det ju fullt av ändå.Återigen dansar dammråttorna över golvet och återigen är tvättkorgen fylld till bredden men jag tror jag skiter i det i helgen bara för att bara få vara....
Förresten så tycker jag att våran tvättkorg är ful men det blir dyrare att köpa en ny. Må någon högre instans bespara mig från den dagen då jag får ett behov av att "glänsa" i tvättstugan.

Kanske något att satsa på.En omkringresande mini-circus med valsande dammråttor och dansande små tomtar.Det går säkert att klämma in tvättkorgen någonstans också, även om jag har min alldeles egen uppfattning om vart man borde klämma in den någonstans.
Det där sista var inget skämt - bara ett exempel på hur låg humorn kan bli när man tänker på överfulla tvättkorgar.......så gör inte det.

Får jag be om största möjliga tystnad eller.....?!

2 kommentarer:

Klatuu sa...

Så vill man se Sleeping Cell innan helgen så skall man passa på och hålla sig i närheten av frysdisken i den lokala butiken, för där kan man nog få se honom när han plockar på sig Billys och annat som är lättlagat, onyttigt och enkelt kan inmundigas i soffan framför tevin :)

Sleeping Cell sa...

Men Jösses!! - Vad tror du om mig egentligen?
Jag har inte köpt en enda "Billys"
Däremot så slog jag till med lite färdiggrillade kycklingdelar & potatissallad & lite rökta fläskbitar & "Findus" färdiga rätter & .....osv

Det är av största vikt att det är lättspytt när man ska titta på vilka melodier som framförs i Christer Björkmans festival.