torsdag 21 januari 2010

Produktutveckling

Av någon anledning så har jag tänkt lite på det här att så många människor, ofta ensamma individer, inget hellre vill än att ha en arm att vila sitt huvud mot. Den varma känslan av närhet och trygghet.
För att kunna tjäna pengar på dessa människor så har idén om att utveckla en form av armprotes tagit fart. Jag är övertygad om att det finns en efterfrågan....även om det med största säkerhet finns liknande produkter i USA.

Här är några idéer om hur denna produkt skulle kunna se ut:

Tanken är den att armen bör ha en längd på ca. 70 cm och vara tillverkad i ett material som upplevs som mycket hudnära. Vidare så skulle den kärleksfulla armen vara uppladdningsbar och termostatstyrd, allt i syfte att kunna hålla en kroppstemperatur mellan 36,5 - 41 graders feber.
Idén är att man likt en trådlös hemtelefon skulle kunna ha armen i en laddare på nattduksbordet.

Armen bör naturligtvis finnas i flera varianter och olika utföranden i form av mansarm och kvinnoarm, hudfärg, hårbeläggning och man skulle även till ett överkomligt pris kunna köpa tillbehör som tattoo stickers och eksem-look-a-like.

Då det inom branschen för sexleksaker finns avgjutningar av kända vuxenfilmaktörers könsorgan och div. öppningar att köpa så kan jag inte förstå varför det inte skulle finnas ett behov även här att kunna köpa en look-a-like-arm av någon kändis.

Det skulle t.ex kunna gå att köpa en arm a la Jan Guillou(naturligtvis lite kortare då, men mycket hår) eller en orange rackare a la Björn Ranelid(utan hår naturligtvis) eller varför inte en Maud Olofsson(inte speciellt lång och därför inte speciellt dyr....och inte speciellt trygg heller för den delen) och naturligtvis en arm av en välkänd kvinna från orten som jag inte tänker nämna vid namn.

2 kommentarer:

Beas Blandade Karameller sa...

Aj, aj… det där sista lät kryptiskt!
Men tyvärr, jag tror nog inte att din idé är att betrakta som god – för vem tusan vill ha en arm av typ Guillou eller Ranelid att luta sitt huvud mot? Det finns stor risk att det hoppar en groda eller rent av en stor padda ur deras käftar… ha, ha!!

Anonym sa...

Kanske en vidareutveckling av denna ? http://www.facebook.com/people/Quart-ArmPillow/1660120600
Teskedsgumman