tisdag 31 augusti 2010

Å vad heter dammsugar'n....?

Lennart tycker inte om när jag dammsuger. Eller det är väl snarare så att han inte tycker om dammsugar'n. Det brukar inte katter göra. Vår 4-benta familjemedlem har liksom dammsugaren många namn fast dammsugarens alias mest uttalas i ett mycket högt tonläge och med stavelser som innebär att man kan få svårt att komma in i himmelen(detta enligt min söndagsskolefröken).

Över till vår 4-benta vän, för han är en riktig vän. Som sagt var så har han många namn och även om det är nästintill omöjligt att komma ihåg alla så tänkte jag presentera åtminstone några.
Till att börja med så heter han ju Lennart, men sen tillkommer namn som Dellert, Kenneth, Långe Framtänder, Malin, Eilert, lilla Sessan, Uven, Klicken, Deilert, Klotöga + alla klassiska gosegos-namn förstås.

Man skulle kunna tro att jag/vi utövar någon slags mobbing på katten...och kanske gör vi det.
Hursomhelst så trivs vi med Lennart Dellert Kenneth Långeframtänder Malin Eilert lilla sessan Uven Klicken Deilert Klotöga och Lennart Dellert Kenneth Långeframtänder Malin Eilert lilla sessan Uven Klicken Deilert Klotöga trivs med oss, och för att inte bli för tjatig så verkar inte Lennart Dellert Kenneth Långeframtänder Malin Eilert lilla sessan Uven Klicken Deilert Klotöga ha något emot att växelvis bli kallad för Lennart Dellert Kenneth Långeframtänder Malin Eilert lilla sessan Uven Klicken Deilert Klotöga.

Inga kommentarer: