söndag 1 november 2009

Mobbad Broiler

Det verkar inte bättre än att geniet bakom denna fantastiska sida åter igen har kommit på en strålande affärsidé som med lite framförhållning och noga planering kan komma att bli en mångmiljardindustri.

Behovet av att få förakta och mobba andra individer verkar ju inte sakna några gränser och gör man lite marknadsundersökningar på området så kan man finna att det inte tenderar att finnas några som helst tecken på en tillbakagång vilket betyder att det finns pengar att tjäna på detta.

Tanken och själva affärsidén är att se till att det finns individer speciellt framtagna för att lämpa sig för mobbing och verksamheten är tänkt att ha ett industriellt syfte.
Vad sägs om att ha en öppen marknad där var och en hade möjligheten att för en rimlig summa kunna köpa sig en massproducerad hackkyckling.
I affärsplanerna ingår även att på sikt kunna erbjuda djupfryst hackkyckling som det vid behov bara är att tina upp och börja småjävlas lite med.

Idén med djupfryst mobbingbroiler har ju kommit till efter att man sett att det även finns en efterfrågan utanför landets gränser och därmed en möjlighet till en exportindustri av gigantiskt format.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken strålande ide! Vad får man i timmen om man ställer upp som hackkyckling.M

Sleeping Cell sa...

Det beror på om du vill vara djupfryst eller utfryst.

MarLin sa...

Morgonsoffan kommenterar mobbingen

Anonym sa...

Det bästa måste ju vara att först vara djupfryst och sen bli utfryst.Tror jag.M

Anonym sa...

Jag är så imponerad av din hjärna som kan komma på så enastående , otroliga , fenomenala idéer hela tiden . Den är ungefär som en popcornmaskin. Den poppar ut idéer i stället för popcorn.Ha där fick jag en affärsidé. Idémaskin...Undrar vad man ska lägga i maskinen ? Hur ska den se ut ? Det kanske du kan klura ut ?!
Teskedsgumman.

Sleeping Cell sa...

(Teskedsgumman)
Ska inte utveckla detta vidare just nu men till att börja med så får man nog fylla idémaskinen med skruvade tankar och funderingar....gärna sällsynt skruvade;)