tisdag 16 juni 2009

"Pessimistiskt Alternativ"


I dag är heller ingen vanlig dag för i dag skiner solen i Edsbyn och det hör inte till någon vanlighet. Dom senaste dagarna har varit så gråa och fyllda av regn att det mest liknade något scenario ur en Ingmar Bergman - film, fast inte ens han lyckades väl vara så dyster. Gråt & tandagnisslan på min ära men man blev liksom bländad när man kom utanför dörren i morse och möttes av ljuset och en känsla av overklighet liksom rann över en....var liksom inställd på att börja medicinera med AD-droppar i brist på dagsljus men det här förändrade ju saken.
Det här gillar jag...jämmer och elände, snyftningar och evig gråt med avgrunds-eko(fniss).

Med feministiska initiativ, pirater, junilistor och diverse alternativa politiska inriktningar så kanske man skulle kunna vinna några dystra folksjälars hjärtan med typ ett riktigt höstmörkt alternativ med "Pessimism" som sin drivande ideologi.
Vi skulle bära vår fana högt. Med en övertygelse om att saker är dåliga och bara kan bli värre, skulle vi som tror att den upplevda världen är den värsta möjliga bli ytterligare ett alternativ som med råge skulle hota att ta sig över 4 procent - spärren vid nästa val.

Ha en bra...eller dålig dag

Inga kommentarer: