tisdag 23 juni 2009

I behov av en laddning...

Sådär! Då börjar den här kvällen så sakteliga att lida mot sitt slut. Liam är nöjd och belåten, han har fått nya högtalare till sin dator, han har fått pannkakor och så har han fått en lite försenad födelsedagspresent via ett paket på posten idag. Det var en radiostyrd bil modell större men han har ännu inte kunnat använda den för batteriet kräver sisådär 6 - 7 timmars laddning först.
Det passar mig alldeles utmärkt eftersom jag snart tänker göra pojken mindre nöjd genom att tala om för honom att "nu är det kväller" med allt vad det innebär, och sen precis lagom till han har somnat så är "batteriet laddat". Tv-tablåerna hade inte mycket att erbjuda i kväll så jag har på känn att denna kvällen blir en kväll då pappa åker radiostyrd bil...liksom provar så att allt är som det ska....justerar lite....förbereder den så att säga...hmmm...

Annat som har hänt: Jo det har regnat i Edsbyn idag också, även om vi har haft ett förhållandevis mycket vackert väder...men det är väl det som menas med: "lokala regnskurar på vissa ställen", eller?

Inga kommentarer: