lördag 5 september 2009

En skvätt cyanid

Nu har jag varit på ICA och köpt 4 påsar folköl och 3 muskotnötter så i kväll blir det till att hallucinera och springa å pissa. Ja, här i byn så mäter man inte antalet öl i plattor, kartor, lådor eller ark, nä, här räknar man i antalet kassar. Så om nån ber dig springa på affär'n å köpa "1 pöse öl" så innebär det att man då ska inhandla mellan 15 - 18 burkar av det urindrivande blaskiga helvetet.

Grannens trosskydd är bytt och det gick utan större komplikationer. Han var mycket tacksam och jag fick som vanligt min 500-lapp.....jo, du läste rätt, det stod han. Det är nämligen en äldre fisförnäm herre som föredrar att använda trosskydd. Han är av tysk härkomst och han har berättat för mig under ett trosskyddsbyte att han är en gammal SS-officer och en av de nazister som undkom att bli åtalad vid Nürnbergrättegången.
Det var en spännande historia att lyssna till när han berättade hur han flydde till Sverige och till sist med hjälp av "Bergmansbussen" tog sig till Edsbyn där han har levt under falsk identitet sen dess. Jag vill av naturliga skäl inte nämna några namn men den mannen har ett mycket stort inflytande på den här bygden och jag vågar nog säga att utan honom och hans förmögenhet så skulle Edsbyn inte ha ett dugg att stoltsera med idag.
Just därför så är det mycket viktigt att denne man får sina trosskydd utbytta 1 gång i månaden trots att han är en tvätt äkta och livs levande nazist av stora mått.

Tror nog att jag står över folkölen och muskotnötterna i kväll och istället testar cyanidkapseln som jag fick med mig hem.

3 kommentarer:

My goal is thin sa...

Jag sökte på cyanid på google och fick fram din sida. Jag undrar, är du seriös ang. din kapsel Cyanid? Vart har du isåfall fått tag i den?
Tacksam för svar

Sleeping Cell sa...

Nej, jag har ingen cyanid.

Jag har läst din blogg och kan inte låta bli att undra: Menar du det du skriver?
I så fall kan jag inte mer än tycka synd om dig - sök hjälp.

Anonym sa...

Kunde inte heller låta bli att läsa #my goal is thin" blogg.Jag håller med dig Sleeping cell!
Teskedsgumman