onsdag 23 september 2009

Ett sms betyder så mycket

Solen skiner och det ser ut att bli en strålande dag i gycklarnas paradis. Tandläkaren igår, tandläkaren idag.....eller igår var det väl hygienisten för att vara mer exakt men idag blir det stora borren.
Kan inte förstå att så många inte tycker om att gå till folktandvården. För mig betyder dom jättemycket och dom fyller en viktig social funktion i mitt liv. Jag får ungefär 1 sms i månaden och det är nästan utan undantag utsänt från FTV som hälsar en välkommen dagen efter. Jag brukar i min tacksamhetsiver skicka ett sms tillbaka där jag tackar för inbjudan och bekräftar att jag har för avsikt att komma på utsatt tid.
Den här månaden har varit mycket speciell för mig då jag hittills har fått 3 sms och alla 3 är just från folktandvården.

5 kommentarer:

Konungen sa...

Dom är fina personer på FTV

Sleeping Cell sa...

Absolut......även om inte alla är kommunister;)

Konungen sa...

Jag utgår från att alla FTV-personer är minst kommunister, Dom är lite som en statens version av HBT-rörelsen, fast tandläkare då
eller nåt

Anonym sa...

Får väl gratulera att du får så många sms av dom. Det får inte jag. Högst 1 var 18:e mån. Men då måste du ha ett gudomligt vackert Stomatol eller kanske Colgate-léende nu då?!
Teskadsgumman

Sleeping Cell sa...

(Teskedsgumman)
Ja,du anar inte.....och det trots att jag använder "Zendium" på tandborsten och "Corsodyl" på mellanrumsborstarna.

Om någon trodde att jag slutat med "borsten", så glöm det;))