fredag 23 januari 2009

"Bäst att styra sin egen bil"

Skrev igår att jag just nu håller på att rota i och gå till botten med obehagliga saker i mitt förflutna. Men vad jag glömde att säga är att jag till min hjälp och handledning har en fantastisk människa som coachar mig och som har mitt fulla förtroende. Av någon anledning så har jag aldrig tidigare känt mig så motiverad att ta tag i just den här biten även om jag hela tiden vetat att det är en nödvändighet. Motiverad kanske är fel ord för det har jag nog varit men ingen har nånsin lyckats framhäva vikten utav att ta tag i detta och fått mig så övertygad som jag är idag.
Denne coach har även en egen bil att köra(eget liv att leva) vilket innebär att jag idag får en liten paus till att andas ut, och den tiden tänker jag utnyttja till ett besök på "Vändplatsen" där jag hysteriskt tänker halsa ett antal koppar kaffe.(hoppas någon ur "dagispersonalen" ser det här på mobilen och ser till att termosen är fulladdad, för nu kommer jag)

Den här sista raden är bara ett försök till att förnedra mig själv då jag åter igen kan meddela att: nu har jag gjort det igen - Sovit över......IGEN!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skärpning!!

Anonym sa...

Om sovmorgon alltså.Det andra får man väl i stället säga "Lycka till"