lördag 24 januari 2009

En doft av sommar

Jag har en känsla av att många just nu med spänning sitter och väntar på nästa outfitta . Det är liksom lite som Julafton i väntan på tomten. Med detta i sinnet så släpper jag därmed denna sommardoftande look till allmänhetens beskådande. Vi är visserligen mitt uppe i vintern ännu, men i den här branschen där konkurensen är hård så gäller det att vara ute i tid och då helst före innan "Ellos" släpper sin vår&sommarkatalog. Dessutom så har man ju som modeskapare en enorm makt och spelar en viktig roll i vad människor framöver kommer att bära för plagg.
Den här outfittan är verkligen värd namnet trots att den ändå inte är nämnvärt exklusiv. Det har alltid varit populärt och alltid lika tidsenligt att klippa benen av sina slitna jeans när sommarsolen kommer med sina värmande strålar. Detta har trendskaparen även i år tagit fasta på. Men då det ligger i tiden att ha ett ansvarsfullt miljötänkande så väcktes idéen att varför inte använda samma jeans som man förra året klippte benen av. Då säkert många anser att fjolårsshortsen är utslitna och förlegade så tar vi därför denna säsong tillvara på det som blev över nedanför saxens framfart. Det ser både fräckt och utmanande ut och tillsammans med den blå skjortan som är knuten(efter bästa förmåga) runt magen och inköpt på "Erikshjälpen" så utlovas obegränsad popularitet på sommarens badstränder.

6 kommentarer:

konungen sa...

nnovativt, genialt och framförallt stilfullt!!!

Sleeping Cell sa...

Man bugar och bockar och hoppas att den lille fotografen(Liam) inte säger något till sina fröknar om pappas ibland lite udda klädval.

Anonym sa...

tyvärr kan jag meddela att ELLOS vår &sommar katalog redan är ute,men det är nog ingen fara då du ligger rätt i tiden.

Sleeping Cell sa...

Nej!!-Det kunde man ju ge sig f**n på!

H C Barregren sa...

Utfitta heter det väl...

Sleeping Cell sa...

Att jag valt att skriva "outfitta" och inte "Utfitta" beror huvudsakligen på en internationell inriktning.