fredag 16 januari 2009

"Kvälls-mys"- looken

Okej! - Då vi är ett antal bloggare på orten som verkar vara rörande överens om att det är modeblogg som gäller om man nu inte ska riskera att vara sämre än nån annan, så kommer här på begäran mitt första bidrag till en skönare värld.

Nu skulle man kunna tro att hela munderingen kommer från något postorderföretag i Borås, men faktum är att varje del i denna "Out-fitt" som för övrigt fått namnet "Kvälls-mys" har olika ursprung.
Längst ner ser vi ett par klassiska grå tubsockor från ICA som sedan i en mycket fräck övergång matchas av ett par lika grå och mycket högt skurna mysbyxor som är inköpta någon gång för mycket länge sedan på någon överskottsmarknad, lägg märke till den smutsiga looken vid fickorna, detta är unikt för just denna modell. Sen har vi då för harmonins skull valt en T-tröja från Åhléns som även den går i den grå vardagens färger och man vill på det här sättet försöka att en gång för alltid ta död på myten att grått skulle vara trist. Sen kommer något mycket spännande. Lägg märke till den alltid lika tidlösa huvudbonaden som i det här fallet föreställer ett blåbär men även finns att tillgå som morot , jordgubbe eller pumpa om man handlar tre valfria soppor från "Knorr" så får man en sådan med på köpet.

Puss på skärmen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha!!
Klockrent och Stilrent!!

Anonym sa...

Med raka linjer och en sensuell utstrålnig förmedlar denna dummie en känsla av värme och nyskapande.

Anonym sa...

Kan man beställa denna utsökta outfitt via dig och finns den möjligen i klassiska bajsbrun??

Konungen sa...

Jag är stum
Vi är alla stumma här i soffan
Vi dyrkar

Du inte bara ser ut som en modell, du ÄR en top-model

Anonym sa...

Vi har för närvarande väldigt mycket att göra men vi tar gärna emot måttbeställningar.

En ny modell är på väg som är tänkt att vara i som man säger: One size/fits all

Anonym sa...

Konungen:
Jag vet.

Anonym sa...

va härligt att se,att det även finns hopp om en stil även till mej!