torsdag 8 januari 2009

Trådlös Antisladd

Denna dagen har jag återigen suttit på kommunkontoret och sorterat, letat och vänt på papper och dokument utspridda över ett stort skrivbord. Vändatet resulterade så småningom med
några ivägsända skrivelser och ett desto större antal utskrifter och kopior. Passade samtidigt på att brevväxla lite med den alltid lika tröga,tråkiga och oorganiserade organisationen tillika rikskända myndigheten "Försäkringskassan". Tack gode Gud för att den finns, för har man inte problem på annat håll så kan man alltid vända sig till FK.

Vidare så har jag idag gjort ett icke på förhand bestämt besök på Vändplatsen för att kontrollera att verksamheten fungerar klanderfritt. Undertecknad fann vid den icke i förväg annonserade kontrollen inget att anmärka på, men nämnas bör att en icke namngiven besökare vid ett noggrant bevakat tillfälle lämnade VP med en till synes i flera vittnens ögon alltför "slirig" moped. Kanske något att tänka på vid kommande budgetering att istället för att lägga ekonomi på sk. stegräknare överväga om inte det kunde vara en god idé att investera i ett antisladdsystem då det torde minimera risken för att något går snett.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men jösses! Kom du i kontakt med försäkringskassan??!! DÅ tycker jag du ska gå och köpa dig en trisslott.

Nån så svårfångad myndighet har jag aldrig varit med om.

Ha det gott!