måndag 19 januari 2009

Vi drar till fjällen



Den här looken är både fyndig och ett exepel på hur man med hjälp av fantasin kan få något så billigt att se så exklusivt ut. Det här är enligt designern och skaparen av looken det som gäller när vintersolen tittar fram och di Svenske fjälla invaderas av turister. Han har således valt att ge looken det fyndiga namnet: "Understället uppå Frostmofjället"(själv skulle jag valt att kalla detta för en överhängande lavinfara).

Vi börjar väl som vanligt nerifrån där vi hittar ett par av modellens mammas hemstickade sockor som i det här fallet har en blå ton.Vidare ser vi sen ett exempel på miljötänkande då man valt att förse modellen med ett par noppriga långkalsonger som är tänkt att bibehålla värmen när kvicksilvret sjunker.Kanske lite väl vågat men som gjort för fräcka afterski-partyn ser vi sen en mörkblå T-tröja som visar lite mer än vad dom flesta kanske är vana vid.T-tröjan kommer även den här gången från Åhlèns. Sen kommer vi då till den oumbärliga huvudbonaden som i det här fallet är av fuskpäls för att inte dissa känsliga läsare och beundrare av denna exklusiva modeblogg. Till detta har vi sen ett par matchande handskar i svart, av märket "Thinsulate" tror jag att det stavas och som pricken över i:et och för att skydda korpgluggarna mot vårsolen har vi ett par tuffa solglasögon från "Statoil". Med detta i bagaget så kan du vara tämligen säker på att få en fjällresa du helst vill glömma men som för andra kommer att vara i evigt minne bevarad.

6 kommentarer:

Konungen sa...

Solglajjerna är grymma
Dom förstärker hela bilden av det norrländska urstålet
12 poäng

Blöt-Göta? sa...

Ja vad ska man säga ?
Allt klär en skönhet ....
En bild säger mer än tusen ord ...
Är det säkert att du verkligen vill avslöja dina inköpsställen? Tänk om alla skulle vilja se ut som dig , då kommer du inte vara unik längre...
Tänk då blir du ju en i mängden ..!
Sprängd poängtavla !

Sleeping Cell sa...

Innan man ropar Hurraaa! så kanske man ska fråga: av hur många möjliga?

Blöt-Göta? sa...

aldrig för tavlan gick ju sönder !!!
Hur många siffror var den avsett för två- tre...? Ge ett bud !

Blöt-Göta? sa...

Sorry !
Det fastnade några bokstäver i halsen .... det ska stå : Det vet man aldrig för ...

Sleeping Cell sa...

Jag visste väl att det fanns dom som vet vad det vill säga med stil.