söndag 25 januari 2009

Frukost med fiskdamm

Jäsp, vilken sovmorgon och det hör inte till vanligheten att jag brukar få sova efter att Liam har vaknat men idag har han vart uppe och lekt så snällt i sin ensamhet i väntan på att pappa skulle vakna. Så när jag sen sent om sider kommer inraglande i köket så välkomnas jag till att få fiska i en fiskdamm som han har arrangerat, och han påpekar för att locka sin yrvakne far att det dessutom är helt gratis. Han är så snäll och go den pojken, och pappa harklar sig med bas i rösten att, ja, jo, hrrrm, ja, jovisst eller nåt sånt, varpå jag istället för att "nappa" på hans erbjudande, istället förbereder morgonens kaffe.

Om någon är intresserad så kan jag även meddela att vi i Edsbyn har fått, kanske inte en ½ meter men åtminstone flera dm snö i natt, och än en gång så får man vara tacksam att man bor i hyresrätt och därmed har en vaktmästare som tar hand om snöskottningen. Min dagliga kontakt med hufvudstaden säger att där är det som alltid, mest bara slaskväder.

Fotnot: Gårdagens "outfitta" var fotograferad av en mycket ung och lovande fotograf som dessutom råkar vara min son. Jag kan meddela att han fortfarande är lite undrande över pappas ibland lite udda val av kläder, men även han har en underbar humor och skrattar gott åt pappas ibland galna upptåg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilket fint uppvaknande .synd att du inte nappade på det.

Sleeping Cell sa...

Livet har sina goda stunder!