söndag 9 augusti 2009

Åter till det onormala

Då var tälten i parken nedplockade och puts väck och förmodligen även inspirationen till den senaste tidens inlägg som haft en släng av religiös karaktär. Inte av religiös karaktär kanske men ämnen som dragit lite åt det hållet åtminstone.
Så vad innebär nu detta? Ja, förmodligen att inläggen kommer att återgå till det normala.....eller onormala om man nu föredrar att kalla det så.

Liam fortsätter i vanlig ordning med sina rollekar och han är just nu inne på området specialeffekter. Jag kan inte ens servera sylt till maten utan att han på något sätt försöker se en koppling till blod.

Tidigt i morse var det ett program i "Barnkanalen" som handlade om hur man bar sig åt för att göra specialeffekterna till "Mysteriet på Greveholm". Jag uppmärksammade detta och knäppte därför igång tv:n åt honom. Gissa om han hade stora ögon?
Där förklarade man bla. att allt som är blått kan man göra osynligt med en filmkamera och det har verkligen tagit skruv. De flesta av hans kostymer som han har haft på sig idag har haft en sak gemensamt, och det är färgen. Du får själv gissa vilken färg.

Själv har jag varit i skogen och plockat 40 kilo blåbär idag.....whooooohahahahaha!!!!!!

Inga kommentarer: