måndag 31 augusti 2009

"En Cool Kille"

Jag är inte längre någon speciellt cool kille....även om jag ibland försöker vara det bakom mina solbrillor. Egentligen så vet jag att jag bara ser ut som en fet gammal gubbe i någon sorts konstig strävan att se lite småflummig ut där bakom visiret.
Egentligen är det inte riktigt sant för jag använder bara mina brillor för att skydda mig mot solen....annars har jag dom på huvudet vilket torde kunna framkalla kräksjuka hos fler än mig.

Nu är det så här att man efter omfattande undersökningar har kommit fram till att Liam behöver glasögon så idag var dom klara och vi åkte till Bollnäs(vilket man inte gör om det nu inte är absolut nödvändigt) för att hämta hans glas & bågar.

Den ekonomiske fadern hade nu tänkt sig att det blir nog mest gynnsamt för kassan om man skaffar Liam en monokel, men efter att man förklarat för mig att "Landstinget" betalar kalaset och optikern gjort klart för mig att det inte var speciellt inne med monokel i dagsläget så var jag beredd att ge efter en smula.

Därför så heter det numer att det är endast coola killar som bär glasögon....riktiga glasögon, och att försöka se cool ut med bara solglasögon - nänä, det går inte.

5 kommentarer:

Helene sa...

VILLKEN SNYGGING!

Simon sa...

Ja,han é ju för go

Klatuu sa...

Word!

Klatuu4i

Simon sa...

(Calle)

Mindes inte om du sa tuffa eller coola men om det är någon tröst så hade jag dig i åtanke när inlägget skapades - ok.

Anonym sa...

Va?