fredag 7 augusti 2009

"Men då får du hålla i körven"

När vi i måndags var ner till parken på "Kom och Se" - festivalen så inträffade det något som var som hämtat ur dolda kameran. Även den här gången var det Liam som var upphov till den upplevelse som jag och ett antal andra människor på betryggat avstånd glatt fick betrakta.

Så här i festivaltider finns ett antal toaletter utplacerade på parkområdet. Liam hade gått och köpt, eller snarare pratat till sig, en varm korv med bröd som han samtidigt som han sprang runt i parken, tuggade på.

Utanför toaletterna stod ett antal människor och väntade på sin tur när även Liam dök upp där. En dam som stod i kön sa till honom, att hon tyckte att han såg kissnödig ut varpå hon frågade om han inte skulle vilja gå före henne?
Javisst, svarade Liam, men då får du hålla i körven.
Liam gick in på toaletten, och han har inte bråttom när han går på toa - jag vet.
Utanför står damen med en korv i handen och tittar lite förvirrat runtom sig och liksom undrar vart den lilla gossen tog vägen.

Tiden gick och under tiden som vi skrattande betraktade allt detta på avstånd så började damen att se alltmer förvirrad ut.
En annan dam som även hon hade sett händelsen och visste vem Liam var kom då fram till damen som höll körven och avlöste henne. Av Liam syntes inte en skymt och nu stod en annan dam där och höll körven, samtidigt som även hon tittade förvirrat omkring sig.

När sen till sist damen började ge upp och så smått började att röra på sig därifrån samtidigt som hon tittade efter Liam - då öppnades dörren till toaletten och ut kom Liam och ville ha sin körv tillbaka.

Den här händelsen skulle ha filmats för jag lovar att det var mycket roande att beskåda, och som vi skrattade.

2 kommentarer:

Konungen sa...

Makalöst
Den pågen kommer att gå långt

Sleeping Cell sa...

Han kan verkligen prata för sig.

På festivalen pratade han även till sig en gratis "Festis" med bulle.