onsdag 24 december 2008

Sleeping Cell önskar God Jul


Så har vi då nått fram till dagen som så många väntat på och då tänker jag speciellt på barnen. Hos oss delar vi ut klapparna på kvällen men jag och Liam har vittjat en julstrumpa som hängde på sovrumsdörren i morse så vi har redan nu fått oss en liten klapp. Grabben har gjort en jättefin grytlapp till sin pappa på vilken han broderat en pepparkaksgubbe. Jättefint.


Sen ska vi inte glömma att julen även är de ensammas tid och att det finns människor därute som både är hungriga och fryser. I en tid då många umgås med nära och kära och frossar i god mat är det viktigt att vi inte glömmer bort dessa människor och därmed också samtidigt kommer ihåg att det finns de som har det värre vilket förhoppningsvis även leder till att vi blir påmind om att vi ska vara tacksamma för att vara så lyckligt lottade.


Med dessa rader vill Sleeping Cell inifrån sitt VaCuum förklara Julen kommen och samtidigt önska alla sina läsare en Riktigt God Jul och glöm inte att i kväll kl 19.00 titta på den alltid lika tidlösa berättelsen om Karl-Bertil Jonssons julafton.God Jul!

Inga kommentarer: