lördag 18 juli 2009

Bad, Glass och Blängsylta

Kattodlaren "Hellen-Pellen" har åkt hem och status här hemma har så sakteliga börjat återgå till det normala men vi tvingade henne ändå att följa med oss ner till parken innan hon åkte.
Liam badade mycket och jag badade inte mycket eller ingenting, kanske bäst att säga det för det är väl en viss skillnad....även om man har kunnat lämnat påståendet öppet och på det sättet låtit det bli en tolkningsfråga.
Hur som helst så är det nog inte så varmt i vattnet som det har varit, för dom ungar som badade ville gärna frysa lite.....nej, det ville dom säkert inte men det gjorde dom.

Vi har även hunnit med att sitta på bänken utanför ICA och ätit "Lakritspuck" alltmedan vi under tiden försökte iaktta vem eller vilka som passerade förbi efter den hårt trafikerade långgatan. Jag är inte så duktig på det där med att glåma på fölk(vid samtidigt intag av lakritspuck) men däremot så verkade vissa förbipasserande vara kraftigt påverkade av blängsylta, vilket kanske inte var så konstigt med den kvalité på ögongodis som erbjöds.

2 kommentarer:

Beas Blandade Karameller sa...

Jasså, ni har också en variant på ”FIS” (Föreningen Internt Skitprat)? Trodde den endast förekom här i Skåne… spridd över avlånga Svedala alltså…
Lycka till med Lennart, föresten…

Simon sa...

Så klart vi har och det är nog inte bara en variant heller.

Tack! - Lennart mår toppen och har gjort sig riktigt hemmastadd.