fredag 31 juli 2009

Exklusivt

I helgen inleds "Kom och Se - festivalen" i Edsbyn. Om jag förstått det rätt så är det väl något med kristen basis då det inleds med allkristen dag och sen fortsätter i 9 dagar framåt med seminarium, föreläsningar och möten men även lite andra aktiviteter som klättervägg och innebandy utomhus.
Undertecknad har som första besökare här smugit sig så nära inpå festivalområdet som bara var möjligt och om man har i beaktande och sätter fokus på paparazzins socialfobiska karaktär så inser man snart det stora och sensationella i dessa bilder som torde vara dom första och dom enda i sitt slag.

Först ser man på den övre bilden ett mycket stort tält och sen ser man här ett lite mindre tält som även det är mycket stort....för att vara så litet.

Sen ser man ännu ett tält som är ganska så litet men ändå tillräckligt stort får man hoppas.

Sen har vi en bild av stora scenen och första parkett. Som synes så har scenen även smyckats med en logga på festivalens namn - fyndigt.

Det sista objektet är ännu ett mysterium men gissningsvis så ska det lilla skjulet fungera som arrest till överförfriskade festivalbesökare.

3 kommentarer:

Konungen sa...

du e bynns gunther wallraf!!!

Konungen sa...

tyskt Ü på Gunther

Sleeping Cell sa...

Blev tvungen att googla på Günther och kom fram till att det får man väl ta som en komplimang.