måndag 20 juli 2009

"Förälskelsekontroll"

Man får ju nästan känslan av att sommaren håller på att dra sitt sista andetag fast vi bara är i mitten av Juli. Det är alldeles mörkt ute och då menar jag mörkt och regnskurarna avlöser varandra....nä, förresten, det regnar oavbrutet. Det är riktigt kallt också, och man vill inte gärna titta alltför ingående på regnet ifall att man då skulle finna att det fanns inslag av snö i den rikliga nederbörden.

Kanske inte så konstigt att man känner sig trött och låg med den väderlek som råder men man bör nog ändå inte förhasta sig och avskriva misstanken om svininfluensa. Undrar vad som är värst, regnväder eller svininfluensa? Mot influensan finns ju "Tamiflu" så regnväder är nog värre för mot det finns det ingen medicin....eller? Men det är väl med regnväder som det är med många sjukdomar att det är bäst att stanna inomhus och vila - passar mig utmärkt just nu.

Vidare så säger man nu på radion att köra bil förälskad är som att köra bil rattfull eftersom hjärnan vid båda tillfällena är lokalbedövad vilket innebär koncentrationssvårigheter.
Det vore väl något för "Landet med regler och förbud" att införa ett förbud att framföra fordon vid förälskelse. Då kunde ju trafikpolisen ibland ha typ "förälskelsekontroller"....hur nu det skulle gå till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om det bara skulle bli böter för såna "tilltag" eller om man kunde bli av med körkortet med , om man var " störtkär"? Undrar hur läkarna skulle kolla att det gått över , när det var dags att få tillbaka körkortet ?
Teskedsgumman

Simon sa...

...ja, och vart den nedre gränsen skulle dras.Om man tex. fick köra om man bara var lite småkär.